عمومی

کابینت آشپزخانه

کابینت های گلاس مات

کابینت هایگلاس مات شامل رنگ های ساده ای است که امکان طراحی و اجرای تک رنگ و دو رنگ را دارند. اگر بخواهیم به محبوب ترین رنگ های کابینت هایگلاس مات اشاره کنیم رنگ سفید مات در اولویت قرار دارد. و در مرحله های بعدی رنگ های مشکی و طوسی مات نیز بیشترین تقاضا را در بازار دارند. البته معمولاً از رنگ طوسی یا مشکی مات به عنوان رنگ دوم استفاده می‌شود. کابینت هایگلاس مات به سادگی قابل تنظیف است و از این نظر یکی از بهترین انتخاب‌های موجود است. کابینت های گلاس مات توسط برند های ایرانی، ترک و.. تولید می شود که هرکدام قیمت و کیفیت متفاوتی دارند.”
بیشتر بخوانید : دکوراسیون مغازه

کابینت لمی گلاس

کابینت هایگلاس با ورق هایگلاس و کابینت لمی گلس با ورق لمی گلاس ساخته می‌شود. تفاوت این دو ورق، به روکش آنها است. ورق هایگلاس دارای روکش از جنس پلکسی گلاس است. در مقابل ورق های لمی گلاس دارای روکش PVC هستند. در حالیکه مغزی هر دو نوع ورق از جنس ام دی اف خام است. کابینت لمی گلاس سازگار با محیط زیست است.
✅بیشتر بخوانید : کابینت آشپزخانه ساده کوچک

در ساخت ام دی اف لمی گلاس از نوعی پلاستیک قابل بازیافت استفاده می‌کنند و همین موضوع باعث می‌شود بعدها قابلیت بازیافت داشته باشد و به چرخه‌ی تولید دوباره برگردد. این مدل کابینت مقاومت بالایی دربرابر نور خورشید دارد. و با تراکم بالا ساخته یم شود به همین جهت از نظر مقاوت و دوام بسیار مرغوب است.”
“رنگ هایی که شما برای کابینت انتخاب می کنید بسیار مهم است. همواره بیش از دو رنگ استفاده نکنید. کابینت های دو رنگ جزو کابینت های امروزی هستند  بهره گیری از رنگ های مکمل کار شما را بسیار جذاب خواهد کرد. می توانید برای فضاهای کوچک و کم نور، از رنگ های روشن و گرم یا تلفیقی از رنگ سرد و گرم که رنگ گرم آن غالب تر باشدبه کار برید. از رنگ های بسیار تند مانند قرمز، آبی کاربنی و… استفاده نکنید زیرا رنگ هایی از این قبیل در مدت زمان کوتاهی چشم را خسته خواهد کرد و دیگر آن لذتی که در روزهای اول از دکوراسیون آشپزخانه تان می بردید نخواهید بردمهم‌ترین مرحله، همین طراحی کابینت هست.
بیشتر بخوانید : طراحی کابینت آشپزخانه

 

ولی باید قبل از آن سبکی که می‌خواهید را انتخاب کنید.
کابینت‌ها در کل به دو نوع کلاسیک و مدرن تقسیم می‌شوند؛ اما خود این‌ها هم زیرمجموعه دارند.معمولا قیمت و هزینه اولیه ای که اعلام میشود با هزینه و قیمت نهایی خیلی متفاوت است و این معضل دو علت می تواند داشته باشد : یکم اینکه سلیقه خریدار نسبت به انتخاب اولیه تغییرات جدی داشته باشد، که کاملا طبیعی است. دوم اینکه برخی از فروشندگان برای جذب مشتری در ابتدا فاکتوری ساده بدون لحاظ کردن کل هزینه ها ارائه می دهند, و بعد به مرور سایر هزینه ها را اضافه می کنند که امری نا پسند است. پس حتما جهت انتخاب مناسب صورت حساب نهایی را از فروشنده بخواهید”

کابینت مدرن های گلاس

کابینت مدرن های گلاس بیشتر از هر ویژگی مثبت دیگری، به خاطر براق بودن سطحش معروف و شناخته شده است. کابینت های گلاس دارای مغز ام دی اف و ورق «های گلاس» است. ظاهر براق، شفاف و شیشه ای شکل این نوع ورق، بانوان خوش سلیقه را طرفدار خودش کرده و کلی باعث پیشرفت این سبک کار در بازار شده است. این روکش ها انواع گسترده ای دارند که شامل: (روکش اکریلیک، روکش پلی گلاس، روکش هایگلاس) است. کابینت مدرن های گلاس معمولا ترک یا ایرانی هستند و بسته به نوع کیفیت و کد رنگ قیمت متفاوتی دارند.

این سبک کابینت مدرن این قابلیت را دارد تا با رنگ های دیگر ترکیب شوند و اصطلاحا کابینت مدرن دو رنگ را تشکیل دهند. تنظیف کابینت های گلاس به جهت جنس روکش آن به راحتی امکان پذیر است. این نوع کابینت در برابر رطوبت و خط و خش آسیب پذیر است.

 

اما ورق «های گلاس» چیست؟ نامگذاری کلمه های گلاس برخلاف تصور عموم، ربطی به کلمه «Glass» به معنی شیشه ندارد. های گلاس در حقیقت متریالی است شبیه به ام دی اف که پوشش لایه بیرونی آن متفاوت و از جنس پلکسی گلاس (نوعی پلاستیک) است؛ در ام دی اف های معمولی، پوشش ورق از جنس ملامینه است.”

جدید ترین مدل کابینت ام دی اف

امروزه تولید کابینت به صنعتی بدل شده که روز به روز کامل تر می‌شود و مدل ها و سبک های جدید با توجه به ذوق و خلاقیت طراحان به وجود می آید. کابینت ام دی اف در انواع متنوعی طراحی و تولید می شوند. در واقع کلمه کابینت ام دی اف لغت بسیار جامع است ولیکن تمامی کابینت های امروزی mdf هستند فقط در رنگ ها و طرح های متفاوت با درجه بندی کیفی تولید می‌شوند.

این مقاله را هم بخوانید :   موقع خرید کولر صنعتی، هواساز، فن سانتریفیوژ، هواکش و تجهیزات تصفیه هوا اشتباه نکنید !!!

جدیدترین مدل های کابینت ام دی اف شامل کابینت پولیشی، کابینت ممبران (وکیوم)، کابینت های گلاس، کابینت مدرن دو رنگ می‌باشد که هرکدام محبوبیت بسیاری دارند و جزو محصولات پرفروش هر تولید کننده کابینت ام دی اف هستند.

طرح آشپزخانه کوچک با کابینت ام دی اف

احتمالا خیلی از شما از عزیزان که تا اینجا با ما همراه بودید آشپزخانه کوچکی دارید و نگران هستید که نتوانید سبک مورد نظرتون رو در فضای محدود خود اجرایی کنید. در حقیقت محدودیت فضا بزرگترین مشکل پیش پای طراحان است و همواره این موضوع که فضای کافی برای ماشین، گاز، یخچال در آشپزخانه وجود ندارد طراحان و صاحب خانه ها را کلافه می‌کند. در این مواقع باید از کوچکترین فضاها نهایت استفاده را برد.

امروزه و با پیشرفت تکنولوژی و اکسسوری ها تا حدود زیادی مشکلات محدودیت فضاها حل و فصل شده است. حتی در مواقعی که امکان داشته باشد می‌شود از فضای آشپزخانه به سمت سالن پذیرایی پیشروی کرد به طوری که تمام ملزومات در آَشپزخانه جا شوند و از نظر ظاهری هم زیبایی و جذابیت داشته باشند.

 

 “

کابینت ام دی اف متری چند؟

اولین سوالی که خیلی از مشتریان دارن اینه که کابینت ام دی اف متری چند؟ ما می‌خواهیم جواب این سوال را یک بار برای همیشه بدهیم. کابینت ام دی اف انواع مختلفی دارد ابتدا باید ببینید قیمت چه نوع کابینت ام دی اف را می‌خواهید.

کابینت ام دی اف می‌تواند کلاسیک یا مدرن باشد. در واقع قیمت پایه کابینت امروزه از متری ۸۵۰/۰۰۰ در سبک مدرن شروع می‌شود و در سبک کلاسیک و کابینت لاکچری تا متری ۶/۰۰۰/۰۰۰ هم ادامه دارند. حال باید انتخاب کنید چه نوع کابینتی مناسب محیط آشپزخانه شماست. پس در این قسمت از مقاله به سراغ جدیدترین مدل ها و رنگ های کابینت آشپزخانه خواهیم پرداخت.

 

قیمت کابینت ام دی اف (نحوه محاسبه قیمت کابینت)

 

نحوه محاسبه قیمت کابینت ام دی اف بر مبنای متر طول می‌باشد البته با ابعاد استاندارد . ارتفاع استاندارد کابینت زمینی با صفحه و پایه ۹۰ سانتی متر می باشد و عمق صفحه آن ۶۰ سانتی متر می‌باشد‌. ارتفاع استاندارد کابینت دیواری (هوایی) ۷۰ سانتی‌متر و عمق آن ۳۰ سانتی متر میباشد، ۶۰ درصد از قیمت کل کابینت مربوط به کابینت زمینی و ۴۰ درصد مربوط به کابینت دیواری (ارتفاع ۷۰ سانتی‌متر) است. مبنای محاسبه کابینت کمدی، کابینت ویترینی، کابینت ارتفاع ۹۰ و … از همین استاندارد ها ضریب می گیرد.

تفاوت ورق ام دی اف ایرانی و خارجی

تفاوت ورق ام دی اف ایرانی و خارجی در میزان تراکم فیبر آنهاست. ورق ام دی اف خارجی تراکم فیبر بالاتری دارد. این تراکم بالا موجب مقاومت و استحکام بیشتر ورق ام دی اف خارجی می گردد. تراکم بالا باعث می شود تا نصب لولا و دستگیره ها بهتر صورت گیرد و هنگام باز و بسته شدن درب کابینت سر و صدا ایجاد نشود.

یکی دیگر از تفاوت های ام دی اف ایرانی و خارجی در این است که مغز ام دی اف های ایرانی نسبت به خارجی تیره تر است. دلیل تیرگی آن استفاده از چسب بیشتر است. روکش های ملامینه خارجی رنگ بهتری نسبت به ایرانی دارند و بیشتر حس طبیعت را تلقین می‌کنند.

انواع تخته برای ساخت ام دی اف

برای ساخت کابینت از چوب مصنوعی ام دی اف پرکاربرد ترین ورق می باشد. ورق ام دی اف از ترکیب تکه های چوب نرم و سخت و ترکیب آن با موم و رزین تولید می شود. علاوه بر ام دی اف از ورق اچ دی اف هم می توان برای تهیه کابینت استفاده نمود. در فرآیند تولید اچ دی اف گرما و فشار زیادی به کار برده می‌شود و نیازی به چسب ندارد. این نوع فرآورده چوبی بسیار مقاومت بالایی داشته و همچنین از قیمت بالاتری به نسبت ام دی اف برخوردار است. تئوپان نیز از دیگر ورق ها برای ساخت کابینت است. نئوپان فرآورده چوبی است که از تراشه یا خرده چوب ساخته می‌شود و دارای تراکم پایینی می باشد. از این تخته به جهت ساخت کابینت‌های ملامینه استفاده کرده و به نسبت ام دی اف بسیار ضعیف‌تر است.”